Buztingile aditu gisa buztinezko ernamuin egosiak fabrikatzeaz gain, horiek erabiltzen, ernamuinak egiten, gehien erabiltzen diren haziak identifikatzen, haien energia- eta nutrizio-ezaugarriak balioesten eta sukaldean edo janarian erabiltzen ikasiko dugu.
Arantza Munita. Eskultorea. Mexikon bizi izan zen denboran, zeramika ezagutu eta hari buruzko interesa agertu zuen. Lurra bitarteko tresnarik gabe, eskuekin zuzenean baizik, moldeatzeak ekarri zion teknika ikastea. 30 urtetik gorako ibilbidea du zeramikako irakasle.
Olaia Blanco. Elikadura osasuntsu eta makrobiotikan aditua. Jakin makrobiotika eta alkimia eskolako nutrizio eta sukaldaritza arloan irakasle eta arduraduna da. Mendian eta taldean bizi da, naturaren maitale sutsua. Pertsonen eta elikagai zein gauzen eraldaketa interesgarri zaiona.
Lekua: Kutxa Ekogunea
Adina: + 18 urte
Hizkuntza: euskaraz